Om oss

Informasjon om selskapet

Selskapet ble stiftet i mai 2019 og har Norges beste utvalg av smarte og energisparende løsninger for innendørs kultivering av planter. Vi har et veldig godt samarbeid med kjente leverandører fra USA hvor de utvikler dyrkeutstyr med ny teknologi, smarte løsninger og nye muligheter.

Vi leverer høykvalitets dyrkeutstyr og LED-vekstlys fra AC Infinity den mest innovative produsenten i bransjen. De ønsker alltids å forbedre din dyrke opplevelse og kommer hele tiden ut med nye produkter som er designet for dyrking av planter. Deres sortiment inkluderer nå kanalvifter, smart kontrollere, karbonfilter, ventilasjonsslanger, sirkulasjonsvifter, dyrketelt og mye mer.

Vi leverer og en helt ny type nærings linje fra FloraFlex hvor næringsstoffene er av den høyeste kvalitet og er de reneste og mest pH-stabile på markedet, utviklet til å bruke i hvilken som helst type medium. FloraFlex tilbyr også en ny type modulære hydroponiske dyrkesystemer hvor du har muligheten til å tilpasse systemet til ønsket dyrkeområde. 

Med tanken på smarte og energisparende løsninger for små dyrkere, men også kommersielle bedrifter som ønsker å effektivisere produksjon, har vi gleden av å introdusere disse produktene. Vårt mål er å kunne supplere alle typer form for gartnere om du dyrker i ett dyrketelt eller du driver kommersiell kultivering ønsker vi hos Smartvekst.no å kunne tilby deg det beste, smarteste og mest innovative dyrkeutstyret på markedet.